Esther Alkema Coaching | Training

Esther

Wat fijn dat je mijn site aan het bekijken bent. Ik hoop dat het je bevalt. Ook op zoek naar jezelf of in ieder geval nieuwsgierig naar jezelf of naar mij?  Dan ben je aan het goede adres. Hier lees je van alles over mij.

Mijn naam is Esther Alkema, deze heb ik gekregen toen ik 41 jaar terug geboren werd te Oldeouwer. Ik groeide op in een gezin met 5 kinderen, ik was nummer 4 in de rij. Mijn moeder deed de opvoeding en mijn vader werkte als veehandelaar en boer. Ik kom uit een liefdevol nest, waar alle keuzes gemaakt zijn vanuit de juiste intentie. Dat herken je vast wel. Jouw ouders hebben je ook opgevoed met de juiste intentie, anders hadden ze wel een andere keuze voor je gemaakt, toch?

Ik ben ook moeder van 3 dochters. Ik ben van mening dat zij mijn spiegels zijn. Elke dag mag ik weer in die liefdevolle spiegel kijken. Elke dochter spiegelt mijn weer op een andere wijze. De ene keer zie ik gedrag bij ze wat me bevalt en een andere keer zie ik gedrag wat me niet bevalt. Wanneer ik wil dat het gedrag van mijn kinderen positief veranderd, moet ik mijn eigen gedrag aanpassen. Ik moet me wel bewust zijn van mijn eigen gedrag. Want ook jij weet dat als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.